KÖP FOTOBOKEN

140:– signerad om du vill.4525TXT-8
Inklusive porto 195:– skickad
till din adress i Sverige

swish_logo_secondary_RGB
 
Tel & Swish nr: 0737464478
Svar: LARS EKLUND
eller Bg 161-0443
Glöm inte din adress – nederst.

Buencamino Bild & Bok, Lars Eklund
Jakobsbergsplatsen 5A, 724 61 Västerås

 

”Den inre resan är framför allt en fantastisk fotobok med underbara bilder. Texten innehåller en hel del historiska fakta om de platser författaren passerar, men är ändå ganska kortfattad. Boken skall nog mer användas som en inspirationskälla än som en praktisk guide för den som vill vandra dessa leder.”
Inger Wassenius, lektör BTJ (f.d. Bibliotekstjänst). BTJ-häftet nr 18, 2017.

”I Lars bok får vi dag för dag följa med, vi känner av solens hetta, det tunga regnandet, de olika människor/vandrare han möter, lokalbefolkning och naturens geografi. Lars berättar i detta dagboksformat om de strapatser, mödor, men givetvis även den tillfredställelse dessa vandringar gett honom.
Lars Eklund kom till ett, kan man säga, vägval i sitt liv och valde att göra denna ”resa”. Dagboksanteckningarna åtföljs av ett rikligt bildmaterial som bidrar till att inspirera läsaren att själv ta ett sådant steg som Lars gjort.”
Lars Blankstedt

”Stort stort tack för den fina boken som kom idag! Du har tagit fantastiska foton”
Niclas Nordlund Photography, Åland

Helheten med foton och text ger ett starkt intryck i boken. Jag tycker dina texter länkar dina bilder och upplevelser samman på ett självklart och naturligt sätt. Boken är mycket bra tycker jag.”
Margareta 

Ditt namn*

Din e-adress*

Antal böcker

Din postadress

 

2019-06-03