FOTOBOK

Fotobok Santiago

 

 

 

 

 

 

 

 

Boken är min senaste fotobok och handlar om min allra första vandring på den populära franska leden som också heter Camino de Santiago. Jag vandrade leden 2008 och 2015. Dessutom finns några bilder från Camino Aragonés 2012 som är en alternativ början till huvudleden.

Följ med mig och de vänner jag möter längs vägen av historiska platser och vinrankor till Burgos, därefter den mer ökenliknande naturen till Leon och sedan de mycket vackra blå bergen i Spaniens nordvästra hörn Galicien.

 

Boken kostar 169 kr till din adress i Sverige.

Jag signerar gärna boken om du så vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ med på mina berättelser från pilgrimslederna: Via de la Plata genom Salamanca och Ourense och leden Camino Mozárabe från Granada, genom den vackra staden Córdoba. Dessutom leden i Portugal från Lagos genom Lissabon och Porto, samt den ödsliga leden Camino de Levante, som bitvis sammanfaller med Ruta de Don Quijote i La Mancha-provinsen. Lederna slutar i Santiago de Compostela. Här finns mina bästa bilder och personliga upplevelser under vandringarna, med många historiska episoder från olika platser, där romare och muslimer från Nordafrika levt på den Iberiska halvön

 

”Den inre resan är framför allt en fantastisk fotobok med underbara bilder. Texten innehåller en hel del historiska fakta om de platser författaren passerar, men är ändå ganska kortfattad. Boken skall nog mer användas som en inspirationskälla än som en praktisk guide för den som vill vandra dessa leder.”
Inger Wassenius, lektör BTJ (f.d. Bibliotekstjänst). BTJ-häftet nr 18, 2017.

 

Boken kostar 195 kr till din adress i Sverige.

Jag signerar gärna boken om du så vill.

 

swish_logo_secondary_RGB
 

Tel & Swish nr: 0737464478
Svar: LARS EKLUND
eller Bg 161-0443
Glöm inte vilken bok och din adress – nederst.

Buencamino Bild & Bok, Lars Eklund
Jakobsbergsplatsen 5A, 724 61 Västerås

Ditt namn*

Din e-adress*

Antal böcker

Din postadress

 

2021-05-09